Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

Участь голови Баштанської районної ради у заході з нагоди відзначення 215-ї річниці заснування міста Баштанка

20/09/2021

19 вересня голова Баштанської районної ради Наталія ОЛІЙНИК взяла участь у заході  з нагоди відзначення 215-ї річниці заснування міста Баштанка. Наталія ОЛІЙНИК побажала жителям і всім присутнім: «Міцного здоров'я, мирного неба, спокою, злагоди, добробуту, родинного затишку, творчих успіхів, невичерпної енергії. Нехай кожен день дарує радість, натхнення і життєві перемоги.

Упевнена, що злагодженість у роботі, толерантність, вміння слухати один одного, знаходити компроміси, милосердя один до одного, взаємна повага та довіра дозволить нам зробити рідну Баштанку одним із найкрасивіших і найкращих міст.» В ході заходу головою Баштанської районної ради було вручено грамоти.

Також на заході були присутні: перший заступник голови Миколаївської обласної ради В.Фроленко, обласні депутати: В.Гомерський, І.Кухта, О.Козлов, керівництво Баштанської адміністрації та міської ради, громадкість.

Всі новини →