Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

Клініко-діагностична лабораторія поповнилася кадрами

21/09/2021

Раді вітати завідуючу клініко-діагностичної лабораторії, лікаря-лаборанта вищої категорії Бєлік Світлану Михайлівну.

У 2008 році закінчила Запорізький державний медичний університет і отримала базову вищу освіту, за напрямом підготовки «Медицина» та здобула кваліфікацію бакалавра медицина за спеціальністю «Лабораторна діагностика». 

У 2014 році закінчила Запорізький державний медичний університет і отримала повну вищу освіту за спеціальністю «лаборанта діагностика» та здобула кваліфікацію лікаря лаборанта.

У 2016 р. отримала сертифікат лікаря-спеціаліста за спеціальністю Бактеріологія та здобула кваліфікацію лікаря-бактеріолога.

Стаж роботи Світлани Михайлівни 10 років.

Вітаємо нашу нову колегу Бєлік Світлану Михайлівну, з посадою в.о. завідувача клініко-діагностичної лабораторії та бажаємо успішного старту, високого і невгасимого ентузіазму, великих і світлих перспектив, постійної та незмінної удачі, грандіозних планів, які Вам неодмінно вдасться реалізувати.

Всі новини →