Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Електронне звернення Інформація для користувачів з вадами зору

Як зробити щеплення проти COVID-19 громадянам України з тимчасово окупованих територій?

22/09/2021

 Громадяни України, які проживають на тимчасово окупованих РФ територіях Донецької, Луганської областей, АР Крим та м. Севастополя, можуть вакцинуватися проти COVID-19 у будь-якому з пунктів щеплення та центрів масової вакцинації на підконтрольній Уряду території України.

 

Про це зазначає Міністерство охорони здоров’я України. 

 

Щоб перетнути лінію розмежування з тимчасово окупованих територій та отримати щеплення від COVID-19 не потрібно проходити самоізоляцію. Для цього отримайте запрошення на вакцинацію з унікальним ідентифікатором.

 

Щоб отримати запрошення запишіться на щеплення в одному з центрів вакцинації населення та пунктів щеплення, розташованих на підконтрольній Уряду території.

 

Перелік за посиланням - https://bit.ly/3iwT5Or.

 

Запис до них відбувається за номером контакт-центру Міністерства охорони здоров’я з питань протидії COVID-19: +38 0 800 60 20 19 або за допомогою чату на сайті МОЗ.

 

1. Вам необхідно повідомити, з якого ви населеного пункту (уточнивши, що наразі він є тимчасово окупованим), вказати ваші дані та обрати найзручніший пункт щеплення чи центр вакцинації.

 

2. Оператор запише на вакцинацію та надішле вам СМС-повідомлення з унікальним ідентифікатором, якщо у вас є український номер телефону, або листа на електронну пошту в разі його відсутності.

 

3. Цей ідентифікатор необхідно буде надати під час перетину КПВВ.

 

4. Для запису на другу дозу необхідно буде повторити всі попередні дії.

 

Детальніше за посиланням: https://cutt.ly/gQ2LlIP.

 

Також нагадуємо, що у Миколаївській області за номером (0512) 41-75-58  працює «гаряча лінія» з питань профілактики та протидії поширенню коронавірусної хвороби COVID-19. Графік роботи: з 09.00 до 16.00 у робочі дні.

Всі новини →