Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

Охороняти. Зберігати. Відновлювати

24/09/2021

Відповідно до наказу начальника управління культури, національностей та релігій Миколаївської облдержадміністрації від 10.09.2021 №200, сьогодні, 24 вересня в рамках обласної культурної акції «Охороняти. Зберігати. Відновлювати» відбулася нарада на базі райдержадміністрації за участю керівництва управління культури, національностей та релігій облдержадміністрації, керівників структурних підрозділів райдержадміністрації та територіальних громад району, відповідальних за охорону культурної спадщини.

Голова райдержадміністрації Владислав Дмитрів привітав присутніх на нараді та представив начальника управління культури, національностей та релігій Миколаївської облдержадміністрації Олену Буберенко.

Головним питанням наради стало визначення відповідального органу за збереження та охорону культурної спадщини на території Баштанського району. Окрім цього, також озвучено питання оптимізації та збереження мережі закладів культури територіальними громадами.

Працівники облдержадміністрації надали присутнім методичну та консультативну допомогу з питань охорони культурної спадщини.

 

Всі новини →