Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

Бажаєте взяти дитину в свою родину

28/09/2021

30 вересня в Україні відзначається День усиновлення. Це  свято для  дітей, які отримали люблячих та дбайливих батьків. Це свято  сімей, які пройшли шлях усиновлення, які взяли на себе відповідальність за долі дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, відкрили дитині своє серце, розділили з нею свою любов і душевне тепло.

День усиновлення в Україні ми відзначається  разом з великим християнським святом Віри, Надії, Любові та їх матері Софії – біблійним прикладом високої моральності, сімейної злагоди, любові і вірності. Кожна дитина має право на виховання в сім’ї, потребує родинного тепла і турботи. Усиновити дитину-сироту – означає проявити милосердя. Усиновлення заслуговує на повагу та пошану оточуючих. Велика вдячність всім, небайдужим до дитячої долі.

Усиновлення – це найвища форма влаштування дитини-сироти, дитини, позбавленої батьківського піклування. Усиновлення – це прийняття усиновлювачем у свою сім'ю дитини на правах сина або дочки.

Усиновлена дитина отримує батька та матір, сімейний затишок, родине тепло, турботу.

Усиновлювачі отримають можливість відчути себе батьком та матір'ю, віддавати свою любов дитині, виховувати дитину у дусі своїх переконань та сімейних традицій, зробити своїм гідним нащадком. Посмішки щасливих дітей,  даруватимуть радість, тепло і впевненість у завтрашньому дні.

Можливо хтось обмірковує рішення усиновити дитину. Візьміть дитину у родину! І у ваших домівках разом з цим прекрасним моментом, назавжди поселиться щастя, добробут та родинне благополуччя!

Громадяни України, які бажають усиновити дитину можуть звернутись за своїм місцем проживання  до служби у справах дітей. Мешканці Баштанського району можуть звернутись до служби у справах дітей Баштанської райдержадміністрації: м.Баштанка, вул.Героїв Небесної Сотні, 37, телефон 2-68-89.

Всі новини →