Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

У Миколаївській ОДА відбулася зустріч з представниками бізнесу щодо залучення інвестицій та створення нових робочих місць через приватизацію та оренду державних активів

29/09/2021

У вівторок, 28 вересня, в Миколаївській обласній державній адміністрації відбулась зустріч з представниками бізнесу, де говорили про залучення інвестицій, зростання бізнесу, створення нових робочих місць через приватизацію та оренду державних активів. Також ознайомилися з інвестиційним меню Одеської, Миколаївської та Херсонської областей.
 
У зустрічі взяли участь заступник голови Миколаївської облдержадміністрації Микола Марінов, начальникк Регіонального відділення Фонду державного майна України по Одеській та Миколаївській областях Олександр Славський і заступник начальника Регіонального відділення ФДМУ по Одеській та Миколаївській областях – начальник Управління забезпечення реалізації повноважень у Миколаївській області Олег Сокол.
 
Також долучилися представники Регіональної торгово-промислової палати Миколаївської області, Територіального відділення Асоціації платників податків України в Миколаївській області, Миколаївського регіонального відділення Асоціації міст України, відокремленого підрозділу Миколаївського Регіонального відділення Асоціації фахівців з нерухомості, Центру Підтримки Бізнесу, Регіональної Ради підприємців, Регіонального Фонду підтримки підприємництва в Миколаївській області.
 
Метою зустрічі стало визначення найбільш ефективних шляхів використання об’єктів державної власності, обговорення питання щодо того, як бізнесу взяти участь у приватизаційних аукціонах та скоординованого опрацювання питань, що стосуються розпорядження державним майном.
 
Одними із таких шляхів визначено передачу нерухомого державного майна в оренду або його приватизація.
Вже 1 жовтня мають відбутись 3 аукціони і ще 6 готується повторно виставити до кінця місяця. І ще близько десяти таких об’єктів будуть до кінця року. Всі об’єкти є в онлайн-супермаркеті www.privatization.gov.ua.
Присутніх ознайомлено з інвестиційним меню регіону та звернено увагу на можливість ініціювання приватизації нерухомого державного майна.

Всі новини →