Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

Шановні працівники освіти! Щиро вітаємо вас з професійним святом!

03/10/2021

         В перший тиждень жовтня ми відзначаємо День працівників освіти. В усі часи освічена людина користувалася повагою. Навчання – це прихований скарб мудрості, це світ знань про людей та їх оточення.

Кожен з нас згадує свого Вчителя – того, котрий долучив до книги, запалив іскорку знань, був старшим другом і порадником, кому ми зобов’язані своїми життєвими і професійними перемогами.

Ми схиляємо голови перед мудрістю і жертовністю Вас, освітян: учителів, вихователів, викладачів, майстрів. Вашими зусиллями твориться майбутнє нашої держави. Ви сумлінно виконуєте свій професійний обов’язок, вчите дітей пізнавати нове і пам’ятати про те, якого ми роду.

Щира вдячність Вам, освітяни, за самовіддану працю, за виховання підростаючого покоління.

У цей день бажаємо Вам міцного здоров’я, щастя, натхнення і невичерпних творчих сил. Дуже хочеться, щоб всі ваші учні - сьогоднішні і колишні, розуміли, наскільки важлива Ваша роль в їхньому житті і кар'єрному рості.

Будьте мудрими і справедливими, і нехай Ваш учительський талант зможе реалізуватися повною мірою. А успіхи дітей, їх посмішки та вдячність будуть найголовнішою нагородою за ваш благородний труд. Нехай вони завжди радують і надихають Вас на творчі звершення.

Зі святом Вас, дорогі освітяни!

З повагою голова районної ради  Наталія ОЛІЙНИК,

депутатський корпус та

виконавчий апарат районної ради

 

Всі новини →