Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

Шановні працівники та ветерани медичної галузі!

04/10/2021

Щиросердечно вітаю вас із професійним  святом – Міжнародним днем лікаря!

Сьогодні ваше свято, дорогі лікарі! У всіх медичних працівників і так непроста професія, але зараз вона особлива важлива і в той же час важка. Світ бореться з пандемією коронавіруса, лікарі працюють в нелюдських умовах, кожен день ризикуючи своїм здоров’ям, щоб рятувати чиїсь життя. Прийміть найщиріші вітання і низький уклін за вашу чуйність, доброту, фантастичну працездатність, витримку, старанність і посидючість.

З нагоди професійного свята дозвольте побажати вам великого людського щастя, міцного здоров’я, благополуччя і затишку в родинах, професійних успіхів і людської шани. З вірою та впевненістю, відданістю клятві Гіппократа прямуйте у майбутнє, докладаючи всіх зусиль, волю і розум на допомогу хворим, задля збереження життя і зміцнення здоров’я населення рідного краю!

 

З повагою,

голова райдержадміністрації    Владислав ДМИТРІВ

Всі новини →