Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

Шановні працівники редакції районної газети «Голос Баштанщини»!

05/10/2021

Щиро вітаємо вас із 90-ю річницею від дня заснування районної газети – літопису становлення Баштанського району.

Від першого свого редакційного світанку і до сьогодні газета пліч-о-пліч крокує з жителями району, з любов’ю розповідаючи про злети, успіхи та здобутки, про духовність та історію, патріотизм та сьогодення. Якісним публіцистичним словом, весь цей час була й залишається чесним співрозмовником та мудрим порадником для кожного з нас.

Не дивлячись на солідний ювілей, газета «Голос Баштанщини» ще досить молода, напориста, завзята, рішуча, енергійна, з чудовою командою, здатною долати всі труднощі та крокувати впевнено вперед. Постійно удосконалюючи свою роботу – залишатися бажаним гостем у кожній оселі.

Бажаю усім, хто причетний до видання, земних щедрот, нових творчих знахідок та цікавих тем, приємних новин, вдячних читачів та вірних однодумців, міцного слова у потрібний момент!

З повагою голова Баштанської районної державної адміністрації                               Владислав ДМИТРІВ

Всі новини →