Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Електронне звернення Інформація для користувачів з вадами зору

«Велике будівництво»: на Миколаївщині триває ремонт дороги Н-24

11/10/2021

 У рамках програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво»  продовжується відновлення однієї з найпріоритетніших доріг Миколаївської області. Мова йде про трасу Н-24 Благовіщенське-Миколаїв (через м.Вознесенськ).

 

Про це повідомляє пресслужба Служби автомобільних доріг у Миколаївській області.

 

Так, на ділянці км 113+678 – км 134+050 між населеними пунктами Южноукраїнськ та Вознесенськ тривають активні ремонтні роботи.

 

Працівники підрядної організації ПАТ «Хмельницьке шляхово-будівельне управління №56» на об’єкті ремонту поетапно поширюють проїзну частину, влаштовують дренаж, суміш СФОВ та вирівнюючий шар з крупнозернистої асфальтобетонної суміші.

 

Далі дорожники влаштують верхній шар асфальтобетону та виконають роботи з організації дорожнього руху.

 

Найбільше організаційних робіт передбачено в селі Олександрівка, через яке проходить швидкісна траса Н-24. Тут для забезпечення безпечного руху транспорту та пішоходів буде влаштовано 7 нових та відремонтовано 8 існуючих автопавільйонів. Підходи до них будуть облаштовані заїзними «кишенями», посадковими майданчиками, тротуарами з тактильною плиткою та електроосвітленням. Також буде встановлено нові дорожні знаки та нанесено горизонтальну розмітку.

 

Все це дозволить осучаснити дану ділянку автошляху та зробити її максимально безпечною та комфортною для водіїв та пішоходів.


Всі новини →