Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Електронне звернення Інформація для користувачів з вадами зору

Робота пунктів вакцинації у відділеннях «Укрпошти» на контролі Миколаївської ОДА

12/10/2021

 У понеділок, 11 жовтня, Ігор Кузьмін перевірив роботу мобільних пунктів вакцинації від коронавірусу, розташованих у відділеннях «Укрпошти».

 

Про це заступник голови Миколаївської облдержадміністрації Ігор Кузьмін повідомив на своїй сторінці у «Фейсбук».

 

«Усього в області працює 30 таких пунктів. З них у Миколаєві – 22, у Южноукраїнську – 2, Первомайськ – 2, Арбузинка, Новий Буг, Баштанка, Березнегувате – по 1 пункту. Станом на 11 жовтня у відділеннях Укрпошти першу дозу вакцини від коронавірусу вже отримали 455 людей», – зазначив він.

 

Мобільні пункти вакцинації у відділеннях Укрпошти відкрили для того, аби людям поважного віку було зручно зробити щеплення від коронавірусу. Вони можуть отримати пенсію, оплатити комунальні послуги, а заодно і вакцинуватись.

 

Ігор Кузьмін наголосив, що керівництво Укрпошти створило всі умови для проведення безпечних щеплень. Медичні працівники дотримуються рекомендацій МОЗ – обладнані місця для проведення щеплень, вакцина зберігається в сумці-холодильнику, використані матеріали відповідним чином утилізуються.

 

За словами заступника голови Миколаївської ОДА, основна мета організації таких пунктів – створити можливість для людей зробити щеплення у зручному для них місці.

 

Додамо, що отримати щеплення можна у першому пункті вакцинації, відкритому на базі поштового відділення № 1 - вул. Адміральська, 27.

 

Також у тестовому режимі проводиться вакцинація у наступних відділеннях:

  • відділення №3 - проспект Центральний, 184, Миколаїв;
  • відділення №20 - вул. Декабристів, 69, Миколаїв;
  • відділення №29 - проспект Центральний, 22, Миколаїв;
  • відділення №56 - вулиця Космонавтів, 55, Миколаїв.

Всі новини →