Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

21 жовтня відбулося онлайн засідання районного штабу з підготовки та сталого проходження опалювального сезону 2021/2022 року

22/10/2021

  21 жовтня відбулося онлайн засідання районного штабу з підготовки та сталого проходження опалювального сезону 2021/2022 року під головуванням голови райдержадміністрації Владислава ДМИТРІВА. В засіданні взяли участь начальник Баштанського міжрайонного відділення АТ "Миколаївгаз" Володимир ПУШКАРЬОВ та  голови територіальних громад району.

Головним питанням засідання штабу було укладання  договорів на постачання природного газу для потреб бюджетних установ та організацій на опалювальний період, а також стан конкурсних закупівель на постачання твердого палива, альтернативного палива та електроенергії. Другим нагальним питанням, яке порушив голова райдержадміністрації, - це загострення ситуації з COVID - 19, забезпеченість лікарень киснем, ліжкомісцями, ПЦР тестами.

Окрім цього, головними лікарями було акцентовано увагу щодо відключення закладів охорони здоров’я, в тому числі ковідних госпіталів Снігурівської та Новобузької міських територіальних громад згідно планових відключень від електропостачання. За результатами обговорення прийнято рішення підготувати звернення до керівництва АТ «Миколаївобленерго» щодо недопущення відключення вищезазначених закладів в зв’язку з складною епідеміологічною ситуацією.

З усіх питань винесені відповідні рішення та надані доручення.

Всі новини →