Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

Дорогі жителі Баштанського району, воїни-визволителі, ветерани Другої світової війни!

28/10/2021

Від щирого серця вітаю вас з Днем визволення України від фашистських загарбників! 

28 жовтня ми відзначаємо річницю звільнення України від нацистів, вшановуємо пам’ять полеглих, вклоняємось воїнам-визволителям, усім, хто зробив свій внесок у перемогу в Другій світовій війні.

Минають роки, змінюються покоління, але пам'ять про ті буремні роки, коли здригалася рідна земля, горіли села, гинули тисячі мирних жителів, назавжди залишиться в наших серцях. Українці ніколи не забудуть про цю сторінку історії, про неймовірно страшну ціну, яку заплатив наш народ за право бути вільним. Ми завжди будемо пишатися подвигом борців за свободу Батьківщини.

Гірко визнавати, але українцям знову довелося стати на захист України, її свободи та територіальної цілісності, від посягань сусідньої держави.

Сучасні захисники України виявились гідними слави своїх дідів і прадідів, а тому сьогодні ми пишаємось героїзмом, силою духу та мужністю наших захисників і твердо віримо у нашу перемогу.

Шановні переможці, Ваша мужність і відвага, героїзм та нескореність є зразком для прийдешніх поколінь. 

Бажаю і надалі якнайдовше залишатися в строю та силою свого духу бути прикладом патріотизму для молодого покоління. Щастя вам, добра, здоров'я, оптимізму, бадьорості духу та любові оточуючих ще на багато років!

 

З повагою голова Баштанської

районної державної адміністрації                         Владислав ДМИТРІВ

Всі новини →