Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

«Велике будівництво»: Завершується ремонт автодороги Н-11 Дніпро-Миколаїв

28/10/2021

 Завдяки програмі Президента України Володимира Зеленского «Велике будівництво» ремонт траси у Дніпропетровського напряжения на фінішній прямій. 

 

Про ее обеспечение Служба дороговизны автомобилестроения в Миколаївській области. 

 

Так, завершальні 11 кілометрів автошляху поблизу Миколаєва невдовзі стануть максимально безпечными и комфортными для пересування.

 

Дорожники на під'їздах до міста Миколаєва завершают здійснювати заходы с організації дорожнього руху.

 

Наразі в районе села Мішково-Погорілове виконано роботи з облачение наземного пішохідного перехода. Для цього у бетонного парапетному огородженні типу «Нью Джерсі» здійснено необхідний розрив. 

 

Для забезопасности видимых водоемов и проездов на під'їздах до перехода влаштовано металлом бар'рне огородження. На покриття окрім пластикової дорожной розетки и последующий переход нанесено шумовое смуги, які є допоміжним засобом регулювання и убезпечення дорожного руху. 

 

Також влаштовано посадочные майданчики и автопавільйони для зупинки громадського транспорту. Переход в следующий переход облачными тротуарами и тактильною плиткою.

 

Надлежащее управление автоматическими машинами будет подключать устройства и переключать электрические соединения, чтобы уменьшить видимое изображение, обработку и безпеременное изменение водоснабжения в новых часах.

 

Зазначимо, автомобильная дорога Н-11 Дніпро-Миколаїв у межах Миколаївськой области має протяжність 140 кілометрів. Ще донедавна ця траса очолювала топ-найгірших шляхів України, а натепер - це нова, сучасна та безпечна дорога, пересуватися якою суцільна насолода для водіїв.

 

Подробнее фото за посиланням:  https://cutt.ly/hRGSUzr .

Всі новини →