Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

Онлайн-семінар «Бібліотека – територія можливостей»

28/10/2021

22 жовтня 2021 року Миколаївська обласна бібліотека для юнацтва провела обласний онлайн-семінар «Бібліотека — територія можливостей», в якому взяла участь Баштанська публічна бібліотека.

До онлайн-семінару долучилися спікери з різних міст України: канд. істор. наук, громадська діячка, психологиня, співзасновниця благодійного фонду «Бібліотечна країна» Тамара Сухенко; виконавча директорка благодійного фонду «Бібліотечна країна», ініціаторка Руху «Зелені бібліотеки» в Україні, фахівчиня з впровадження культурних інновацій Люсьєна Шум; доктор юридичних наук, професор, суддя Верховного Суду України, автор право-освітнього проєкту «Справедливці» Володимир Кравчук; канд. філ. наук, дослідниця психології читання, авторка проєкту «Happy Readers» Юлія Джугастрянська; та представники обласних бібліотек для юнацтва Волині, Хмельниччини та Харківщини.

У блоці «Кращі регіональні бібліотечні практики роботи з молоддю» з темою «Бібліотечний простір для юнацтва: спілкування реальне і віртуальне» виступила бібліотекар кафедри видачі для юнацтва Баштанської публічної бібліотеки Валентина Стоянова, яка за допомогою слайдової презентації докладно ознайомила присутніх з власним досвідом роботи з юнацькою аудиторією.

А на літстрімі «Читацькі посиденьки з Володимиром Лисом та Надією Гуменюк» за проєктом «СмакBook від УІК» учасники онлайн-семінару мали можливість поспілкуватися з талановитим подружжям відомих українських письменників.

Захід був цікавим, змістовним та корисним.

 

Всі новини →